top of page

sob., 13. apr.

|

Posestvo Bajer

Q-VIDE® with Andy Annat - BBQ Catering Master Class

Tokratna delavnica ne bo le o razrezu mesa, ampak bo Andy predstavil svoj originalen koncept Q-VIDE®. Ko starodavne tehnike pripravljanja mesa na ognju in v dimu združi z moderno tehnologijo, nastane unikaten in zanesljiv sistem, ki je tlakoval pot do uspeha njegovemu Crackerjack BBQ.

Registration is Closed
See other events
Q-VIDE® with Andy Annat - BBQ Catering Master Class
Q-VIDE® with Andy Annat - BBQ Catering Master Class

Ura in lokacija

13. apr. 2019, 09:00 – 22:00

Posestvo Bajer, Viševek 40, 1386 Stari trg pri Ložu, Slovenia

O dogodku

Pozdravljeni vsi ljubitelji dobre hrane, dobre družbe in vrhunske zabave! ;)

V Žarovnijah smo Vam skupaj s prijatelji pripravili novo zanimivo delavnico oz. upamo da tudi eno vrhunsko sproščeno druženje ob učenju novih tehnik in skrivnosti posla. 13. aprila 2019, nas bo zopet obiskal angleški mesarski in catering mojster Andy Annat. Tokratna delavnica ne bo le o razrezu mesa, ampak bo Andy predstavil svoj originalen koncept Q-VIDE®. Ko starodavne tehnike pripravljanja mesa na ognju in v dimu združi z moderno tehnologijo, nastane unikaten in zanesljiv sistem, ki je tlakoval pot do uspeha njegovemu Crackerjack BBQ. Profesionalni BBQ catering v katerem je uživala tudi angleška kraljica za svoj 80. rojstni dan! Andy Annat je s svojo metodo poznan že v več kor 35 državah po svetu in v čast nam je, da Vas lahko spet povabimo v našo družbo in omogočimo nova znanja za vaš catering posel ali vaše osebno zadovoljstvo.

Ker želimo, da v naši družbi preživite sproščen dan, se veliko naučite, spoznate nove prijatelje ali poslovne partnerje, predvsem pa uživate, smo tokratno delavnico postavili v idilično okolje na Posestvo Bajer. Devet generacij je na posestvu v 300 letih pustilo močan pečat. Stari mlin in žaga sta bila v preteklosti središče njihovega kraja in dajala kruh njihovim prednikom, danes pa se na ekološkem posestvu Bajer že odvija zgodba prihodnosti. Več vam bo povedal gospodar Bernard Mlakar, ko se vidimo na Bajerju. Obljubimo, da vas bo zelo zanimalo! ;)

V celodnevnem druženju se boste naučili in videli:

-demonstracije mesarske obdelave kosov za catering

-uporaba ProQ Elite smokerjev iz Trgovine Žarovnij

-uporaba sistemov Sous Vide Tools iz Gourmet Shop

-obvladovanja časa in temperature pri pripravi mesa za catering

-tehnike za popolno mehkobo in skorjo mesa točno takrat, ko jih potrebujete

-novih okusov

-posebnosti vplivov plamena in dima na končen izgled

-priprave injecirnih mešanic in glazur

-možnosti za povečanje dobička s pravilno obdelavo, pripravo in postopki

-celodnevno prijetno druženje in pogostitev s Q-VIDE specialitetami.

Dan bo poln, poučen, zanimiv in predvsem zabaven, saj je Andy Annat tudi človek, ki v svojem delu neizmerno uživa, njegovo zadovoljstvo pa je ob tem v hipu nalezljivo. Potrjuejmo iz prve roke! :)

Cena celodnevnega izobraževanja z vključeno pogostitvijo je 175€ na osebo. Možen popust 15% ob prijavi sodelavcev ali za pare.

V bližini je nov lep hostel, kjer je možno rezervirati prenočišče.

Tečaj je namenjen profesionalcem in ljubiteljem. Mesta so OMEJENA na 25 oseb, zato pohitite s prijavo. Za vse informacije smo na voljo na e-mail: info@zarovnije.si ali po telefonu 00386 41 267 207.

Ekipa Žarovnije&Posestvo Bajer

Vstopnice

  • Q-VIDE ANDY ANNAT MASTER CLASS

    Tečaj Q-VIDE, 13. april, 2019 - Posestvo Bajer.

    175,00 €
    Prodaja zaključena

Skupaj

0,00 €

Deli ta dogodek

bottom of page