• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© Žarovnije BBQ Special 2019. Vse pravice pridržane - All rights reserved

KONTAKT: info@zarovnije.si

Žarovnije way...​my way

Žarovnije naposled......tukaj. Ne spomnim se kdaj so se rodile v naših

mislih, a bilo je že kar nekaj časa nazaj. Ena beseda, ki je zajela vse, kar smo tisti trenutek imeli za povedat. Izkazalo se je za skoraj popolno. Ko gledaš v žareče oglje in te prevzame prav poseben občutek, da si svojim bližnjim tisti trenutek najbolj pomemben prav ti. Kdaj bo, a je že, meni se zdi da je že....a lahko samo malo poizkusim? Znano, kajne? Ko prevzamemo kontrolo nad ognjem in se ga ne bojimo več, on pa postane naš najboljši prijatelj, spremljevalec in partner v Žarovnijah. Lahko pa je ravno obratno, saj se še vedno z lahkoto izmakne in skoči iz kroga ​prijateljstva. Vzajemno spoštovanje je pravi temelj za dober začetek.

 

Nismo kuharji niti čarovniki. Smo zaljubljeni v žareče oglje in rešetke nad njim. In vdim, ki se skrivnostno vije in pripoveduje zgodbo iz smokerja. Kako leto nazaj  smo Žarovnije predstavili na socialnih omrežjih. Ideja se razvija naprej in Žarovnije so postale projekt, s katerim bi radi razširili filozofijo in  pravega BBQ duha med čimveč ljudi. BBQ ni od nikogar. BBQ je za vse nas. Beseda je prepogosto sebično izrabljena in prevečkrat pozabljamo na edine res pomembne stvari za nas in naše kratko bivanje tukaj. To je, da smo skupaj s svojo družino in prijatelji in tudi tistimi, ki jih še ne poznamo. Pravi BBQ je za to ena najboljših priložnosti.

 

Nazaj k razbeljenim rešetkam. Dejstvo je, da za BBQ potrebujemo vsaj dva prijatelja. Minimalno. Žarovnije so si zadale nalogo, da povežejo čimveč nas, ki enako čutimo. Za lažje ustvarjanje in poustvarjanje žarovnij smo tudi preizkusili in izbrali ustrezno opremo - smokerje ProQ Elite, ki zadostuje vsem zahevam pravega žarovnika. Trudimo se širiti pravega BBQ duha, ki druži in povezuje. Družina, sosedje, ulica, soseska. Na koncu pa se le pustimo presenetiti. 

 

Lep žarovnijski pozdrav,

 

Pitmaster Peter