Sourdough&Pizza - Delavnica dobra ko kruh
ned., 08. apr.
|Gostilna Hram
Dobrodošli! Na delavnici, ki se bo odvila v nedeljo 8. aprila, v Gostilna Hram na Igu, se bomo naučili, kako si droži sami pripravimo in uporabljamo za peko, pripravili bomo sourdough testo za kruh in pizzo, ter si za kosilo spekli prave napolitanske pizze.


Ura in lokacija
08. apr. 2018, 10:00 – 15:00
Gostilna Hram, Zabrv 22, 1292 Ig, Slovenia
O dogodku
Delavnica dobra kot kruh je posebna delavnica, kjer bodo glavno vlogo prevzele nadvse prijazne, le včasih malce kisle, domače živalice, ki slišijo na ime divje kvasovke ali droži. Prosili jih bomo, da se lepo obnašajo in nam pomagajo zgnesti testo, iz katerega se bo potem speklo kruh in prave pizze napoletane. V Žarovnije smo povabili velikega belega žarovnika Erik Bačar, katerega moč je ta, da ga te male uporne divjakinje ubogajo in mu vdano sledijo - to svojo žarovnijo pa bo delil z vami, da jo ponesete v svet.
Na delavnici, ki se bo odvila v nedeljo 8. aprila, v Gostilna Hram na Igu, se bomo naučili, kako si droži sami pripravimo in uporabljamo za peko, pripravili bomo sourdough testo za kruh in pizzo, ter si za kosilo spekli prave napolitanske pizze. Uporabili bomo vrhunsko moko Costa d'Amalfi italjanskega družinskega mlina Molini Pizzuti, s katero pečejo pizze profesionalci, ki sledijo…
Vstopnice
Sourdough Bread & Pizza
Redna vstopnica.
40,00 €
Prodaja zaključena