top of page

sob., 21. apr.

|

Gostilna Hram

The Butcher Class

V Gostilno Hram, 21. aprila 2018, prihaja angleški mojster mesar, demonstrator, chef in pitmaster, gospod Andy Annat, ki v svojem poslanstvu združuje učenje drugih, demonstracije na prireditvah in vrhunske catering dogodke. V čast nam je, da ga bomo lahko za kratek čas gostili tudi v Ljubljani.

Dogodek je razprodan.
Poglej druge dogodke.
The Butcher Class
The Butcher Class

Ura in lokacija

21. apr. 2018, 08:00 – 20:00

Gostilna Hram, Zabrv 22, 1292 Ig, Slovenia

O dogodku

V Žarovnijah s ponosom predstavljamo prvi demonstrativni tečaj razreza mesa po ameriških in angleških standardih pri nas ali preprosto - The Butcher Class, kakršnega si sami že zelo dolgo želimo! :)

V Gostilno Hram, 21. aprila 2108, prihaja angleški mojster mesar, demonstrator, chef in pitmaster, gospod Andy Annat, ki v svojem poslanstvu združuje učenje drugih, demonstracije na prireditvah in vrhunske catering dogodke. V čast nam je, da ga bomo lahko za kratek čas gostili tudi v Ljubljani, saj je med drugim s svojim cateringom pripravil BBQ tudi na 80. rojstnodnevni zabavi angleške kraljice Elizabete v Balmoral Castlu. Andy je zelo dejaven kot vir izobraževanja in znanja v že 35 državah, katerim se sedaj pridružuje tudi Slovenija.

Čeprav je bilo prvo Andyjevo vprašanje ""Shall we cook something too?", se bomo v tem prvem obisku osredotočili na veščino razreza mesa in oblikovanja kosov za pripravo nam ljubih jedi z žara in smokerja, pa tudi drugih odličnih receptov.

Z velikodušno pomočjo prijateljev s Posestva Bajer in Majal - Mesnine krškopoljskega prašiča, ter gostoljubnosti Gostilne Hram bomo na tečaju, ki bo potekal preko celega dneva lahko prikazali razrez trupa vrhunskega slovenskega aberdeen angusa in krškopoljskega prašiča. Oba rejca sta v vrhu slovenske kvalitete in samo želimo si lahko več takšnih. Našega gosta bomo prosili za prikaz razreza tradicionalne ameriške šole (steaki, BBQ kosi....) in angleške oz. evropske šole za uporabo v bolj klasični in moderni gastronomiji. Pogovorili pa se bomo tudi o pravilni vzreji, prehrani, zakolu in zorenju mesa.

Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima znanje razreza mesa, kakršen le ta mora biti. Še posebno pa rejcem, mladim pripravnikom in pa profesionalnim mesarjem, chefom in pitmastrom, ki bodo lahko pridobljeno znanje uporabili za večje zadovoljstvo nas potrošnikov, da nam bo počasi potem vsem lažje naročati, kupovati in pripravljati pravilno oblikovane kose mesa, za katerega upamo, da bo tudi vedno bolj slovensko in manj uvoženo.

Cena tečaja znaša 150€ in velja le za omejeno število prijav. Poteka preko celega dneva in v ceni je všteto tudi kosilo za udeležence v Gostilni Hram ter posnet video celotnega demonstrativnega tečaja.

Za vse informacije smo na voljo na emailu: info@zarovnije.si in v Žarovnije FB Inbox.

The Butcher Class za vas in v naše skupno zadovoljstvo. Dobrodošli in srečno! :)

Vstopnice

  • The Butcher Class

    Redna vstopnica.

    150,00 €
    Prodaja zaključena

Skupaj

0,00 €

Deli ta dogodek

bottom of page