top of page

Sreda od 16h-21h (min. 8 oseb)

|

Brezovica pri Ljubljani

ŽAROVNIŠKA DELAVNICA BBQ ŠOLA

Žarovniška BBQ šola je ustvarjena za vse, ki si želite svoje znanje nadgraditi ali pa se v svet tradicionalnega barbecuja šele podajate. Spoznamo te z dimom, pravimi kosi mesa za smoker in vsemi žarovniškimi smokerji, ter pripomočki. S teboj delimo izkušnjo pravega pitmastra.

ŽAROVNIŠKA DELAVNICA BBQ ŠOLA
ŽAROVNIŠKA DELAVNICA BBQ ŠOLA

Ura in lokacija

Sreda od 16h-21h (min. 8 oseb)

Brezovica pri Ljubljani, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija

O dogodku

Žarovniška BBQ šola je ustvarjena za vse, ki si želite svoje znanje nadgraditi ali pa se v svet tradicionalnega barbecuja šele podajate. Spoznamo te z dimom, pravimi kosi mesa za smoker in vsemi žarovniškimi smokerji, ter pripomočki. S teboj delimo izkušnjo pravega pitmastra aka skrbnika ognja, ki te opremi za tvoje lastno potovanje v svet ognja, dima in magičnih okusov tradicionalnega ameriškega low&slow barbecua, kot smo ga žarovniki spoznali tudi sami.

Z veseljem te povabimo v našo novo žarovniško šolo. Pridobiš si znanje in trike, ki smo jih osvojili v letih tekmovanj in cateringov in seveda redne priprave domačega backyard BBQ-ja. Osnova delavnic so tradicionalne štiri ameriške klasike: BBQ piščanec, BBQ svinjska ali goveja rebra, BBQ Boston Butt - natrgana svinjina in kraljevski BBQ Brisket - goveja prsa.  Poleg tega pripravimo še dve originalni BBQ prilogi.

Na delavnici predstavimo in uporabljamo naslednjo opremo, ki jo zastopajo in prodajajo Žarovnije:

Traeger peletni smoker IRONWOOD XL - nove generacije

Kamado BONO Grande Limited - keramični žar

ProQ Excel Elite - vertikalni bullet smoker

Oglje, termometre, začimbe in pripomočke iz nabora Trgovine Žarovnij.

Uporabljamo meso vrhunske kvalitete, v največji meri slovenske reje z izjemo brisketa. Sodelujemo z dolgoletnim dobaviteljem - Mesarijo Marinček iz Ljubljane.

Delavnica je tudi odlično darilo, kjer ob nakupu prejmete natisnjeno verzijo letaka z vsemi informacijami. Delavnica mora biti minimalno zapolnjena z 8 obiskovalci in se zgodi nasledjo sredo od zapolnitve termina. Delavnice v enem terminu so predvidene za 8 - 10 oseb, po dogovoru tudi za zaključene družbe. Termini delavnic so ob sredah od 16h do 21h na vrtu Hotela Pok, Podpeška cesta 3, nasproti salona Žarovnij. Parking zagotovljen.

Vse informacije na info@zarovnije.si ali na telefonsko številko 031 661 793.

Vstopnice

  • DELAVNICA BBQ ŠOLA

    V ceni so vključene vse sestavine, predpasnik, voda in 4-5urni tečaj.

    120,00 €

Skupaj

0,00 €

Deli ta dogodek

bottom of page