Peter HajduFeb 26, 20202 minŽarovnije - 5 let kasnejeNamesto uvoda...pet let je preteklo odkar smo. Več kot dve leti od zadnjega bloga. Razlogov za odsotnost pisanja, v katerem sam namreč...
Pitmaster PeterNov 4, 20162 minZakaj moj smoker ni ameriški, kjer je BBQ doma?Ne vem. Nikoli ne bi rekel oz. prisegel bi, da bi se moji družini kotlov in kotličkov po kleteh, balkonih in atrijih bližnje in daljne...
by The Rebel BBQ BrothersOct 26, 20162 min"Čudni" kosi = vrhunski bbq ali Beef cheeks by The Rebel BBQ BrothersJa, res. Bolj kot je kos mesa "čuden", boljši je ko pride obdelan iz smokerja. Lička vrhunski kuharji vsekakor poznajo
Pitmaster PeterOct 15, 20162 minDrop the popular trends and embrace the true bbq tradition - 1st year of ŽarovnijeI write in english again after some time. Seems just about right for a proper BBQ talk. Trends ruin everything! We didn't even started to...