Pitmajster PeterDec 1, 20163 minIt's done when it's done...če pa ne, pa še mal počakteLow&slow barbecue je za današnji tempo življenja milo rečeno čudna zadeva. Pojdimo lepo po vrsti. Kuri se v pokritih žarih ali smokerjih...
Pitmaster PeterNov 4, 20162 minZakaj moj smoker ni ameriški, kjer je BBQ doma?Ne vem. Nikoli ne bi rekel oz. prisegel bi, da bi se moji družini kotlov in kotličkov po kleteh, balkonih in atrijih bližnje in daljne...
by The Rebel BBQ BrothersOct 26, 20162 min"Čudni" kosi = vrhunski bbq ali Beef cheeks by The Rebel BBQ BrothersJa, res. Bolj kot je kos mesa "čuden", boljši je ko pride obdelan iz smokerja. Lička vrhunski kuharji vsekakor poznajo
Pitmaster PeterOct 22, 20161 minThanksgiving....sort ofDanes je bil en tak zahvalni dan. Jesen nam je dala sonce in smo se odpravili ven v naravo. Po žarovnijskem načelu družina, prijatelji,...